به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سسهای مختلف بدست میآید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ میشود و به صورت گلولهای در روغن سرخ میگردد. این توپکها بسیار خوشمزه و نرم است و میتوان به عنوان فینگر فود در مهمانیها و جشنها از آن استفاده کرد. این غذا را میتوان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ کرد.
مواد لازم توپک پاستا | |
پاستا فرمی | ۴۵۰ گرم |
شیر | ۱ فنجان |
خامه صبحانه | ۱ فنجان |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ¼ فنجان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ترکیب پنیر چدار و موزارلا | ۴۰۰ گرم |
پودر سوخاری | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پونه کوهی | به مقدار کافی |
پودر پیاز و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه توپک پاستا
مرحله اول: برای تهیه توپک پاستا خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه حاوی آب جوش را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه میدهیم آب جوش بیاید، سپس پاستا را درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم نرم و پخته شود.
مرحله دوم: در این فاصله کره را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا کره ذوب شود، سپس مقداری فلفل سیاه، نمک، پونه کوهی، پودر پیاز و پودر سیر به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا ادویهها سرخ شوند.
مرحله سوم: در ادامه آرد را به همراه شیر به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا گلولههای آرد باز شوند، سپس خامه را به همراه پنیر چدار و موزارلا به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست مخلوط میکنیم تا مایه یکدستی حاصل شود.
مرحله چهارم: زمانی که پاستا کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را آبکشی میکنیم، سپس اجازه میدهیم آب اضافی خارج شود. در ادامه پاستا پخته شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم: حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه میدهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود، سپس پاستا پنیری را درون ظرف درب دار ریخته و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شود.
مرحله ششم: پس از گذشت این زمان کف یک سینی را با کاغذ روغنی میپوشانیم، سپس از مواد پاستا به اندازه یک گردو جدا کرده و با دست به خوبی فشرده میکنیم تا شکل توپک پیدا کند. حالا توپکها را درون سینی میچینیم.
مرحله هفتم: در ادامه سینی را به مدت یک ساعت درون فریزر قرار میدهیم تا توپکها خنک شوند. حالا تخم مرغها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و کمی شیر درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال به خوبی هم میزنیم.
مرحله هشتم: زمانی که بافت مایه تخم مرغ از لختگی خارج شد پودر سوخاری را درون یک ظرف جداگانه ریخته و توپکها را به ترتیب ابتدا درون مایه تخم مرغی، سپس پودر سوخاری میغلطانیم تا سطح آنها آغشته شود.
مرحله نهم: در این مرحله توپکها را مجددا به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار میدهیم تا استراحت کنند، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت گذاشته و مقدار زیادی روغن به آن میافزاییم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله دهم: حالا توپکها را درون روغن انداخته و کاملا سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال مخصوص قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت توپکها را به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
نظر شما